SAR Nederland
2019 zoekacties

Naar aanleiding van een tip zijn we wéér gaan zoeken naar de nóg steeds vermiste 73-jarige Loes Veenendaal uit Enschede.

Dit op verzoek van politie en familie.


Vanwege deze tip over de vermiste Loes hebben we veel mankracht en expertise ingezet om een aanwijzing over haar te vinden .... maar helaas niets gevonden.


Voor de familie is deze vermissing een slopende onduidelijkheid, dit omdat ze niet weten wat het lot is van de vermiste.


Daarom vragen wij wéér aandacht voor deze langdurige vermissing.


Mocht je iets weten of heb je Loes gezien op of na 2 september 2018 en je hebt deze informatie nog niet gedeeld met de politie neem dan contact op met telefoonnummer 0900-8844 of met SAR Nederland.

Zaterdag,19 oktober 2019 zijn wij op verzoek van politie en familie in Oranjewoud aan het zoeken geweest naar een 58-jarige man met een verstandelijke beperking die sinds vrijdag 18 oktober vermist was.


We zijn op verschillende plaatsen aan het zoeken geweest met bikes, linielopers en speurhonden toen het bericht kwam dat hij was gevonden door een passant in het bos waar wij nog wilden zoeken met de politie.


We zijn er blij dat de man is gevonden en deze maakt het naar omstandigheden goed.


We willen de politie en familie bedanken voor de fijne samenwerking.

15-01-2019, Update vermissing Astrid Rousse
04-01-2019, Vermiste man in Emmen

Copyright © All Rights Reserved

Deze website maakt gebruik van cookies. Door te klikken op "Accepteren" gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Accepteren