2020 zoekacties

06-01-2020


Maandag 6 januari zijn wij door politie en familie gevraagd om te helpen bij het zoeken naar een 43-jarige vermiste vrouw uit Kampen.
Hierbij geholpen door de hondenteams van de  SRO ( Samenwerkende Reddingshonden Organisaties ) met vlaktezoekhonden en mantrail honden.
SAR was zelf aanwezig met Linie-lopers en 2 speurhonden

We hebben met een groot team verschillende gebieden afgezocht en ondanks de enorme inzet van iedereen, is ze helaas nóg niet gevonden.

We willen de politie/waterpolitie en de SRO ( Samenwerkende Reddingshonden Organisaties ) bedanken voor hun geweldige inzet en de fijne samenwerking.

"Wij wensen de familie en vrienden veel sterkte met het verdere verloop van deze vermissing."

01-01-2020


SAR Nederland is op nieuwjaarsdag door de politie en familie gevraagd te assisteren bij een urgente vermissing van een 24-jarige man uit Hoogezand.

We zijn met een groot team verschillende dagen en een nacht aan het zoeken geweest dit in samenwerking met INSED-DRD-Oger-SARhonden en de RHGD.

Op verzoek van de politie hebben we verschillende gebieden, waaronder vijvers en het kanaal afgezocht met o.a. zoekhonden, helaas leidde dit niet tot het vinden van de vermiste.

Vrijdagmorgen is ons team wéér naar Hoogezand vertrokken om te zoeken. Aan het begin van de middag  werd het helaas levenloze lichaam aangetroffen in het Winschoterdiep.

Wij willen hierbij de politie en de verschillende hondenteams bedanken voor de fijne samenwerking en vooral ook INSED en Venema bedanken voor het gebruik maken van de communicatiewagen.

Wij wensen hierbij de ouders, vriendin, broers en zussen heel veel kracht en sterkte toe bij dit zware verlies.

http://www.grootdefryskemarren.nl

Copyright © All Rights Reserved